За новодошли

Търсете работа

Можете да търсите и преглеждате всички публикувани обяви за работа без регистрация. Можете да кандидатствате за всяка обява от сайта, дори и без предварителна регистрация.
Консултирайте се
Полезни, актуални и практически съвети за създаване и използване на документи за кандидатстване, които да Ви представят по най-добрия начин пред потенциалния работодател. Тук ще намерите и насоки за успешно представяне по време на интервю, както и каква стратегия да предприемете след срещата с работодателя и как да оцените отправеното Ви предложение за работа.
Полезни практически съвети и примери, които ще Ви улеснят при създаване на Вашата автобиография и ще Ви помогнат да избегнете най-често срещаните грешки.
Как да напишем добро писмо за кандидатстване – практически насоки, които ще Ви помогнат да съставите мотивационното писмо като допълнение към Вашата автобиография.
Полезна информация за подготовка преди интервюто и успешно представяне. Тук ще намерите насоки за Вашето поведение по време на събеседването, най-често задавани въпроси, както и съвети за последващите контакти с потенциалния работодател.
Как да разберем какво се крие зад предложението за работа – запознайте се с основните елементи на стандартната оферта.
Тук ще разберете от кого се предоставят препоръки, каква е тяхната структура и как да ги поискате.
Материали за пазара на труда, предоставени от водещи специалисти в областта, както и месечните бюлетини на JobTiger.
Ако имате нужда от допълнителна информация или желаете да зададете въпрос.
Обучение
Aктуална информация за курсове и професионални обучения за повишаване на квалификацията, както и информация за различни стажантски програми и стипендии за обучение
Изградете кариерата си
Това е Вашата персонализирана секция от JobTiger. Само регистрирани потребители имат достъп до нея. Всички услуги на JobTiger за търсещи работа са безплатни. Ако все още не сте се регистрирали, можете да отидете на Нов потребител.
Създайте и редактирайте варианти на различни езици на Вашата автобиография. С нея можете да кандидатствате за всяка обява в JobTiger, а потенциален работодател, който търси служители има възможност да Ви открие чрез автобиографията Ви.
Създайте и редактирайте мотивационни писма, които можете да изпращате заедно с Вашата автобиография и с които да убедите работодателя, че именно Вие сте подходящият кандидат.
Запазете критериите, по които търсите обяви за работа. Можете да създадете и редактирате "Запазени търсения" с различни критерии, както и да активирате email известяване за новите обяви на всяко от тях.
Запазете обявите за работа, които са Ви впечатлили, за да имате бърз и удобен достъп до тях.
Списък на позициите, за които сте кандидатствали със създадената в JobTiger автобиография.
Промяна на личните Ви данни.
Промяна на email адресa и паролата от регистрацията Ви.